Servicii de evenimente speciale

Experienta neuitata a nuntii, prin lentilele celor de la flyartproduction.ro

Nuntile sunt inima și sufletul afacerii noastre. Dacă aveți întrebări sau doriți să vedeți un ghid de prețuri mai detaliat, vă rugăm să ne contactați!

Ne străduim să fim mai mult decât niste fotografi în ziua nunții. Dorinta de noastra incepe cu o colaborare stransa cu mirii care ne vor fi si colaboratori, cat si prieteni.
Vom planifica in detaliu tot aranjamentul si va vom trece prin “ghidul mirilor” pentru a va putea pregati pentru sesiunea de logodna. Veți învăța toate pozele de cuplu pe care le folosim în ziua nunții dvs., astfel încât să fiți campioni la poze !!

In timpul planificării nunții venim in sprijinul vostru cu sfaturi, recomandări, idei de sărbători, inspiratii decorative sau chiar mici provocări…
În sfârșit, a sosit ziua cea mare !!!

„Daca nu sunteti in cautarea doar a unui/unor fotografi si vreti o conexiune care sa duca la imaginea de ansamblu dorita, echipa flyartproduction.ro stie sa se faca placuta si sa-ti livreze ideile la care te-ai gandit de la inceput.
Echipa tanara, spontana si plina de idei noi, mereu cu zambetul pe buze si reusind sa faca din sedinta foto ceva artistic, ceva special . Acesti baieti creaza magie! Este atat de usor de lucrat cu ei, incat, inevitabil, va veti imprieteni.”

– John Barrd (Buckhurst Hill)