Studioul foto FlyArt Production se afla in zona Dristor – Park Lake, cu acces facil din orice parte a Bucurestiului, si cu parcare in imediata vecinatate.

Studioul FlyArt Production este dotat cu tot echipamentul necesar pentru sedinte foto/video profesionale.  De asemenea, punem la dispozitia clientilor, decoruri si recuzita – unele piese de decor si recuzita pot fi taxate suplimentar, pe langa inchirierea studioului.

Studioul poate fi inchiriat si pentru diferite filmari: videoclipuri, spoturi publicitare, video-blogs, clipuri de prezentare produs, etc. In plus, studioul foto/video dispune de chroma green screen, dar si de fundaluri colorate, pe care le poti utiliza pentru proiectele tale.

Studioul FlyartProduction

– dimensiune: 23 m², situat la parter
– tavan înalt de 3.5 metri
– sistem fundaluri cu telecomanda (6 fundaluri )
– fundaluri reglabile: alb, negru, gri si ciclorama + doua la alegere
– 1 x blitz studio NiceFoto Ra 600 Octobox wireless
– 1 blitz studio NiceFoto Ra300 softbox 30 x 180 Wireless
– 2 x Lumina continua studio Godox
– 2 x lampi contiunue cu telecomanda
– 2 x trepied camera DSLR
– 1 x macara microfon
– 1 x lightbox produs 40 x 40
– 2 x baghede LED RGB
– 2 x blenda auriu/argintiu 110 cm/50 cm
– 1 x lampa circulara LED 55w make-up cu telecomanda
– 1 x masa laptop/proiector cu roti

Primul studio VLOG de inchiriat

Fa-ti propriul VLOG, acum ai tot ce ai nevoie.

Flyartproduction.ro este aici pentru a vă ajuta să aflați cine sunteți, ce vă face special și de ce ar trebui să facă cineva afaceri cu dvs. ,oferind un mediu de studio profesional pentru continut video. 

  Mulți profesioniști caută medii profesionale perfecte pentru a crea continut video pentru blogul lor video, altfel cunoscut sub numele de vlog. Dacă încercați să creați acest continut acasa, probabil că veți fi întrerupt de unii copii zgomotoși, de unele animale de companie sau de o altă persoană semnificativă care vă va cere să faceți ceva prin casă. Pentru așa intenții, clar ai nevoie de un mediu controlat. 

La studiourile Flyartproduction.ro ai parte de tot ce ai nevoie, de la un mediu relaxant, în zona de terasă, la lumini, prompter, recorder profesional cu lavalieră, asistență la filmare, editare video, green screen și o sumedenie de alte opțiuni. 

Nu-ți mai ramâne de facut decât să ne vizitezi și te vei indrăgosti și tu de studiourile noastre, de cum ești tratat și de certitudinea colaborării cu profesioniștii flyartproduction.ro.         

Preturi

Inchiriere StudioFly complet utilat150 ron/oraDisponibil pentru echipele formate din 3-6 persoane. Include make-up room, decoruri si toate echipamentele disponibile in studio
InchiriereStudioArt productieaudio/video Fotografie produs Vlogger’s, Influencer’s, Streamer’s area100 ron/oraDisponibil pentru echipele mici, formate de 1-5 persoane. Make up room si decoruri optional, se achita separat.
Curatenie inclusaDa
Dimensiuni:Studio Fly = 24 m.p Studio Art = 16 m.p.

Echipament inclus:
Multiple fundaluri
Zona de relaxare
WI-FI inclus
Lumini puternice
Multe accesorii
Fundal Chroma

Camera de machiaj:30 ron/ora
200 ron/ zi
Fundal:50 ron/ metru liniar
270 ron rola intreaga
Deplasari:170 ron (pe raza municipiului Bucuresti. Pentru deplasari in afara municipiului Bucuresti se adauga costul carburantului (in limita a 10 / 100 km), diurna (100 ron per membru al echipei de filmare) si cazarea.

Rezervarile se fac in ciclul orar stabilit, iar pentru prelungirea rezervarii, chiar si cu 10 minute, vom percepe intreaga ora.

Ajungeti la ora progaramarii! Nu putem compensa intarzierea.

Limita de persoane pentru rezervarea “Pachet mic” este stricta. Daca aveti chiar si o singura persoana in plus, pregatiti-va sa achitati pretul pentru “Pachetul mare”.

Programeaza un tur, daca vrei sa vezi spatiul in avans.

In cazul in care aveti nevoie de ore suplimentare, hartie de fundal sau alte accesorii inchiriate de la noi, va rugam sa fiti pregatiti pentru a plati la fata locului.

INTREAGA CLADIRE ESTE PENTRU NEFUMATORI. Fumatul este permis doar in zona de relaxare! Persoana/ compania care efectueaza rezervarea este responsabila pentru intreaga echipa. In caz de fumat in cladire/studiouri, sedinta foto/video se va incheia imediat. Multumim pentru intelegere.

Tigarile electronice sunt acceptate doar in zona de relaxare.