FlyArtProduction

Suntem autorizati AACR pentru survolarea spatiului aerian. Surprindem evenimentele dintr-o noua perspectiva! Dupa cum stii, vizibilitatea unui eveniment asigura si succesul acestuia. Asa ca apeland la cele mai noi metode de promovare, poti pune in valoare evenimentul pe care l-ai organizat.

Cauti servicii de filmari aeriene la rezolutie 4K, pentru promovarea si dezvoltarea afacerii tale? Ai vreun eveniment pe care vrei sa il surprinzi de la inaltime? Atunci ai ajuns in locul potrivit.

FlyArtProduction.ro ofera servicii profesionale de filmari si fotografii aeriene, la rezolutie 4K & full HD. Suntem o echipa pasionata, iar rezultatele muncii noastre sunt produse de calitate, care satisfac si cele mai exigente nevoi.

Filmarile cu drona poti fi utilizate pentru promovarea mai multor afaceri din diferite domenii:

Turism – cu ajutorul filmarilor aeriene puteti oferi clientilor o privire de ansamblu atat a locatiei cat si a atractiilor turistice din zona.

Imobiliare – suntem pregatiti sa va oferim filmari si fotografii aeriene cuprinzatoare, prin care clientii sa aiba o privire reala, atat asupra proprietatii, cat si a imprejurimilor acesteia.

Constructii – filmarile aeriene te ajuta sa obtii o privire de ansamblu asupra proprietatii, dar si sa urmaresti in detaliu evolutia constructiilor.

Agricultura – cu ajutorul filmarilor aeriene poti vedea mai bine cum arata terenul pe care l-ai cultivat si iti poti promova afacerea mult mai usor cu imaginile obtinute.

Evenimente – daca vrei sa ai amintiri unice de la evenimentul pe care l-ai organizat, poti sa folosesti serviciile de filmari aeriene.

De ce să folosim filmari drona și fotografiere drona la evenimente?

  Filmari drona și fotografiere drona au propulsat arta fotografiei și a videografiei la noi culmi fantastice, iar posibilitățile pentru fotografi și pasionații de filmări sunt infinite. Dronele sunt apreciate pentru capacitatea lor de a captura o imagine fantastică de sus, dezvăluind frumusețea planetei noastre de sus.
Dar acestea sunt doar cea mai recentă dezvoltare dintr-o lungă istorie a fotografiei aeriene, a acestor filmari drona. De sute de ani, camerele aeriene au făcut imagini uimitoare ale planetei noastre, au dezvăluit amploarea devastatoare a dezastrelor naturale și au înclinat balanța în luptă. Și, în unele moduri surprinzătoare, istoria fotografiei aeriene se potrivește cu ultimul secol al istoriei umane. A fost o perioadă în care era nevoie de o cameră și de o rolă de film pentru a crea fotografii frumoase. În zilele noastre, fotografii au la dispoziție o varietate de instrumente pentru a realiza servicii foto aeriene.

  Există camere DSLR, camere fără oglindă, smartphone-uri și chiar cea mai recentă completare a gamei – drona, pentru filmari drona sau fotografii drona la o rezoluție foarte bună. Organizatorii de avenimente, Fotografii au luat lumea cu asalt, astfel că în portofoliul oricărei firme care se ocupă cu fotografia, cu filmările au apărut noi servicii apreciate în special de organizatorii de evenimente. Dar . La un moment dat, dronele erau un hobby interesant pentru oamenii cu mulți bani de rezervă.
Dar filmari drona sau fotografii drona sunt căutate acum pentru mai multe domenii. De la agricultură, până la fotografia de turism, de la construcții până la filmari drona pentru noi ansambluri rezidențiale. Dacă aveți orice întrebare despre cum ar fi mai bine să se filmeze sau fotografieze evenimentul tău de lansare, apelează la FlyArtProduction.ro, pentru că echipa pasionată de servicii foto aeriene poate găsi soluția perfectă la rezoluție 4K.

Filmari drona au deschis o multitudine de posibilități pentru pasionații de servicii foto aeriene

  Filmari drona realizate cu aceste minunate dispozitive de zbor au propulsat arta fotografiei și a filmărilor. Au deschis o multitudine de posibilități atât pentru fotografi, pasionații de montaje video, cât și pentru pasionații ocazionali. Dronele sunt capabile să deschidă unghiuri care nu sunt altfel realizabile.
De exemplu, fotografii de nuntă sunt adesea văzuți fugind în încercarea de a obține cel mai bun unghi. În mod obișnuit, iau o serie de fotografii sincere și pozate. Cu toate acestea, la astfel de evenimente, fotografiile făcute de servicii foto aeriene se pot adăuga la mix fără a compromite bugetul. Deoarece dronele pot zbura în spații înguste pentru a realiza fotografii drona, sunt capabile să facă un număr mai mare de fotografii autentice și să capteze mai mult din împrejurimi. Astfel, filmari drona oferă o perspectivă unică despre o locație, eveniment sau propria locuință. Dronele oferă fotografiilor dvs. o perspectivă unică și interesantă.

  Cel mai atractiv mod de utilizare al unei drone pentru fotografii drona este că vă permite să fotografiați dintr-o perspectivă superioară. Acest lucru poate transforma instantaneu fotografiile vechi simple în ceva cu adevărat spectaculos. Majoritatea dronelor, în special cele destinate utilizatorilor mai avansați, au camere încorporate care se pot roti și roti pentru a permite operatorului să realizeze fotografii drona și filmari drona din tot felul de unghiuri.
Acest lucru este util mai ales fotografilor, deoarece le poate oferi mai multă libertate în crearea fotografiei perfecte. Imaginați-vă că aveți capacitatea de a face fotografii cu subiecții dvs. din toate pozițiile și unghiurile, fără a fi nevoie să vă mișcați niciodată un centimetru de locul în care stați! Nu sună atrăgător? Mai mult, invitații nu vor fi deloc deranjați de filmari drona. Se așteaptă ca utilizarea dronelor pentru servicii foto aeriene să devină mai răspândită, în special în rândul fotografilor comerciali.

Filmari drona sau servicii foto aeriene - folosite în viitor pentru a fotografia întreaga planetă !

  Servicii foto aeriene au fost recunoscute ca fiind una dintre cele mai promițătoare soluții pentru operațiunile umanitare de ajutorare a dezastrelor, deoarece pot obține cu ușurință accesul în zonele greu accesibile. În mod clar, servicii foto aeriene este încă un alt aspect al dronelor, care poate fi foarte util pentru un fotograf.
Fotografierea naturii și a faunei sălbatice nu mai trebuie să facă drumeții periculoase prin junglă și păduri tropicale sau să urce pe munți abrupți pentru a face fotografii. Fotoreporterii nu mai trebuie să se plaseze în mijlocul zonelor de dezastru și al zonelor de război pentru a realiza servicii foto aeriene. Cu ajutorul dronelor, fotografii au opțiunea de a documenta subiecte și evenimente în locuri inaccesibile. A face fotografii drona mai bune la evenimente sportive poate fi o provocare datorită ritmului rapid al jocului sau al evenimentului. Utilizarea dronelor pentru fotografie poate oferi detalii importante.

  Servicii foto aeriene sunt necesare, mai ales la evenimentele sportive în aer liber, cum ar fi jocurile de baseball, fotbalul și cursele auto. În trecut, fotografiile sportive trebuiau făcute din tribune sau de pe marginile terenului. Apoi a apărut Skycam, o cameră foto susținută de cabluri care plutesc deasupra câmpului. Acum, folosind servicii foto aeriene puteți fotografia evenimente sportive fără nimic care să le limiteze manevrabilitatea.
Faptul că pot zbura la altitudini mari permite, de asemenea, prezentări generale mai bune decât ceea ce altfel s-ar putea realiza. Servicii foto aeriene schimbă modul în care vizualizăm știrile. În loc să se bazeze pe fotografii și videoclipuri preînregistrate, dronele transmit în flux imagini live, de la proteste politice, dezastrele naturale etc. Dronele pot ajunge, de asemenea, în zone care nu sunt sigure pentru oameni, cum ar fi vulcanii vii, zonele în care sunt poziționați infractorii sau habitaclul animalelor de pradă.

filmari drona
fotografiere drona
servicii foto aeriene